Badr de grote kindervriend

Kinderen zamelen geld in voor kindertehuis in Haïti

Op woensdag 24 maart organiseert Dak kindercentra voor alle kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) van Dak kindercentra een sponsorloop in het Zuiderpark voor het goede doel. Dak kindercentra schenkt de gehele opbrengst van de sponsorloop aan de Stichting Wereldkinderen ten behoeve van het kindertehuis Lakay in Haïti.

Kickbokser Badr Hari geeft het startschot voor de sponsorloop. Vanaf 14.00 uur rennen de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zoveel mogelijk rondjes over een van tevoren uitgezet parcours in het Zuiderpark. Zij laten zich vooraf sponsoren door familie en kennissen. De bestuurder van Dak kindercentra, Willeke Briedé, overhandigt aan het einde van de dag de cheque met het totale bedrag aan een vertegenwoordiger van de Stichting Wereldkinderen.

De sponsorloop maakt onderdeel uit van de Week van het Bewegen die Dak kindercentra in de week van 22 maart organiseert. Tijdens deze week staan sport en spel centraal. Groepen doen dan dagelijks 1 of 2 activiteiten die te maken hebben met sporten en bewegen. Het belooft een sportieve en vooral gezellige week te worden!

Dak kindercentra, Noordwal 10, 2513 EA Den Haag, 070 750 21 00

Sponsorloop Dak

Dak kindercentra houdt woensdag voor alle kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) een sponsorloop in het Zuiderpark voor de Stichting Wereldkinderen ten behoeve van het kindertehuis Lakay in Haïti. Kickbokser Badr Hari geeft het startschot voor de sponsorloop. Vanaf 14 uur rennen de 4 t/m 12-jarigen zoveel mogelijk rondjes. De loop maakt onderdeel uit van de Week van het Bewegen, waarin Dak-groepen dagelijks aan sport doen.

AD/Haagsche Courant 22 Maart 2010

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: