K1-bokser ontkent mishandeling

(Novum) – De Amsterdamse K1-vechter Badr Hari ontkent betrokken te zijn geweest bij de mishandeling van een portier van een club in Amsterdam. Dat zegt zijn advocaat Bénédicte Ficq. Hari, die in de kickboksvariant K1 uitkomt voor Marokko, is door getuigen gezien bij de club in de buurt van het Leidseplein.

Zijn raadsvrouw vindt het raar dat de politie de verdenking wereldkundig heeft gemaakt, maar geen contact met hem opneemt. “Als de politie aanwijzingen heeft, dan moeten ze hem ontbieden en confronteren met verklaringen waar dat uit zou blijken”, stelde de raadsvrouw tegenover AT5. Als de politie hem had gevraagd langs te komen voor een verklaring, was hij volgens Ficq gewoon naar het bureau gekomen om zijn betrokkenheid te ontkennen.

De politie verklaarde dinsdag dat er volgens getuigen een bekende K1-vechter bij de mishandeling betrokken was. Een bron meldde aan Novum Nieuws dat het gaat om Badr Hari.

De mishandeling vond in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 februari plaats bij de entree van club Blinq aan het Kleine Gartmanplantsoen. Vier mannen mochten van de 33-jarige beveiliger niet naar binnen, omdat ze niet zouden voldoen aan de kledingvoorschriften.

De portier kreeg daarop flinke klappen en raakte zwaargewond. De vier daders zijn gevlucht.

Trouw

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: